понеділок, 18 січня 2016 15:06

Еліту світового тенісу підозрюють у причетності до "договірняків" - ЗМІ

Еліту світового тенісу підозрюють у причетності до "договірняків" - ЗМІ
Фото: stavki1.com

На території Італії та Росії діяли синдикати, які заробляли на договірних тенісних поєдинках. Три з них відбулися під час Вімблдонського турніру, стверджує РИА Новости з посиланням на ВВС.

За інформацією видання, ще в 2008 році в результаті секретного розслідування були названі імена 28 тенісистів, причетних до договірних матчів. Проте їхня діяльність не була розслідувана далі, і в їх відношенні не було вжито ніяких заходів.

Джерело повідомляє, що організації, які займаються відстеженням ставок букмекерських контор, у 2015 році виявили 50 підозрілих матчів. При цьому вісім гравців, які потрапили в список підозрюваних, є учасниками відкритого чемпіонату Австралії - 2016 (Australian Open), які стартував у Мельбурні.

BBC підкреслила, що володіє іменами гравців, що потрапили під підозру, однак прийняла рішення не оприлюднювати їхні імена на тій підставі, що поки їхня провина не доведена.

Більш докладно корпорація має намір розповісти про ту інформацію, яка їй доступна, у радіопередачі, трансляція якої запланована на 19 січня.

Зараз ви читаєте новину «Еліту світового тенісу підозрюють у причетності до "договірняків" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути