четвер, 14 серпня 2008 10:47

Екс-тренер "Челсі" ледь не загинув через падіння літака

Колишній тренер "Челсі" Аврам Грант залишився неушкодженим після того, як поряд з тим місцем, де він стояв, на посадковій смузі розбився легкий літак.

Грант, який займався благодійною діяльністю в Намібії, перебував на злітному полі разом з дружиною Цофіт і двома дітьми, чекаючи посадки на літак після поїздки в столицю країни Віндхук. Як стало відомо, пілот не зміг випустити шасі і літак впав на дерева за десять метрів від Гранта і його сім"ї.

Філ Холл, який представляє інтереси 52-річного ізраїльтянина, підтвердив, що Грант з сім"єю перебував за мить від загибелі, проте всі вони залишилися неушкоджені.

"Я говорив з Аврамом, він живий, хоча, природно, трохи шокований тим, що катастрофа сталася так близько, - сказав Хол. - Шасі літака були повністю зламані після того, як він впав на дерева, і якимсь чином пілот, який отримав незначні ушкодження, зумів вибратися назовні. Були повідомлення про те, що він загинув, але можу завірити всіх, що він живий, хоча все ще шокований цією подією".

"Спорт Украины"
Зараз ви читаєте новину «Екс-тренер "Челсі" ледь не загинув через падіння літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути