Ексклюзиви
середа, 12 травня 2021 21:01

Експерт оцінив шанси команд у фінальному матчі Кубка України

Експерт оцінив шанси команд у фінальному матчі Кубка України
Надія луганців – іранський форвард Саядманеш. Фото: "Зоря"

"Динамо" з високою вірогідністю виграє фінал Кубка України, якщо заб'є першим. Так вважає колишній тренер сімферопольської "Таврії" Олег Федорчук. У фіналі Кубка України "Динамо" зіграє із "Зорею" в Тернополі. Матч відбудеться 13 травня, четвер, і почнеться о 19:00. Gazeta.ua вестиме текстову трансляцію поєдинку.

"Обидві команди добре закінчили першість і виглядають достойно, – каже Федорчук. – "Зорі" не вистачило одного кроку, аби поборотися з "Шахтарем" за другу путівку в Лігу чемпіонів. Обидві команди перебувають у гарній психологічній формі, оскільки виконали свої плани на сезон. Відтак обидва суперники можуть діяти розкуто, не боячись за результат. Бо фінали не вдаються тоді, коли команди намагаються не пропустити за будь-яку ціну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що треба знати про УПЛ 2020/21

На думку експерта, все залежатиме від дебюту. Якщо першим заб'є "Динамо", то з високою вірогідністю команда виграє фінал. Кияни зараз добре вибігають у контратаки, а, маючи перевагу в рахунку, можуть собі дозволити зіграти в улюбленому стилі.

"Якщо перший тайм виграє "Зоря", або він закінчиться унічию – 0:0, то шанси луганців суттєво зростуть. Тоді буде 50 на 50", – каже Олег Федорчук.

Луганська "Зоря" ще жодного разу не вигравала Кубок України. "Динамо" перемагало 12 разів. Цього року кияни вже виграли Суперкубок і чемпіонат України.

Зараз ви читаєте новину «Експерт оцінив шанси команд у фінальному матчі Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути