Ексклюзиви
пʼятниця, 10 вересня 2010 12:48

Екс-капітану збірної Франції відмовили у помилуванні

Екс-капітану збірної Франції відмовили у помилуванні
Французька федерація футболу (FFF) відхилила апеляцію колишнього капітана збірної Франції Патріса Евра, який оскаржував свою п"ятиматчеву дискваліфікацію, накладену за участь у скандалі під час чемпіонату світу в ПАР, де французи бойкотували одне з тренувань. Про це повідомляє AFP.

Евра був одним з чотирьох гравців, дискваліфікованих за скандал на ЧС-2010. Крім Евра, були покарані Франк Рібері (дискваліфікований на три матчі) та Жеремі Тулалан (на один матч), а також Ніколя Анелька (на 18 матчів). Анелька оголосив, що він не повернеться в збірну навіть після закінчення терміну дискваліфікації.

Скандал у збірній Франції стався після того, як Анелька образив головного тренера Раймона Доменека у перерві матчу з Мексикою. Потім Анелька був відрахований з команди, а гравці бойкотували наступне тренування.

У відсутність дискваліфікованих гравців збірна Франції під керівництвом нового тренера Лорана Блана невдало стартувала у відбірному турнірі чемпіонату Європи 2012 року. Французи програли Білорусі (0:1) і обіграли Боснію (2:0).

Таким чином, термін дискваліфікації Тулалана закінчився, а Рібері зможе повернутися в команду 9 жовтня 2010 у матчі з Румунією. Евра зможе зіграти за збірну тільки в лютому 2011 року в товариському матчі з Бразилією.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Екс-капітану збірної Франції відмовили у помилуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути