Ексклюзиви
середа, 22 вересня 2010 10:31

Екс-капітан Бундестім очолив збірну Болгарії

Екс-капітан Бундестім очолив збірну Болгарії

Колишній капітан збірної Німеччини з футболу Лотар Маттеус став головним тренером збірної Болгарії. Як заявив президент Футбольного союзу Болгарії (BFU) Борислав Михайлов, домовленість про підписання контракту з Маттеусом вже досягнута, а офіційно про його призначення буде оголошено в найближчі дні.

На посту головного тренера збірної Болгарії Маттеус змінив Станимир Стойлова. Він подав у відставку після двох поразок на старті відбіркового турніру Євро-2012. Болгари, виступають у групі G, де поступилися Англії (0:4) і Чорногорії (0:1).

49-річний Маттеус провів 150 матчів за збірну Німеччини. У 1980 році він став чемпіоном Європи, а в 1990 році - чемпіоном світу. На клубному рівні він виступав за "Боруссію" з Менхенгладбаха, мюнхенську "Баварію", міланський "Інтер", а закінчував кар"єру в "Нью-Йорк Метростарс".

Тренерську кар"єру Маттеус почав 2001 році, очоливши віденський "Рапід". У 2003-2005 роках він тренував збірну Угорщини. Останнім місцем роботи німця був ізраїльський клуб "Маккабі" з Нетанії.

Дебют Маттеуса на посту головного тренера збірної Болгарії відбудеться 8 жовтня. У цей день болгари в рамках відбіркового турніру Євро-2012 зіграють на виїзді з Уельсом.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Екс-капітан Бундестім очолив збірну Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути