четвер, 20 листопада 2008 14:19

Екс-гравець "Шахтаря" присвятив перемогу збірної гірникам

У вчорашньому матчі між збірними Румунії і Грузії перемогу отримали господарі - 2:1, причому вагомий внесок в перемогу вніс екс-гравець "Шахтаря" Чіпріан Маріка, забивши один з м"ячів. Маріка присвятив цю перемогу пам"яті жертвам суботньої аварії на шахті Петріла, яка забрала життя 12 людей, плюс ще 13 чоловік знаходиться зараз в госпіталі у важкому стані.

"Добре закінчити рік перемогою, але ще більше мені хотілося б присвятити цю перемогу постраждалим від аварії на Петріле, - звернувся до громадськості Маріка за допомогою свого офіційного сайту. Також Чіпріан додав, що був украй приголомшений побаченим, коли прибув до Румунії.

"Я знаю ціну шахтарської праці, знаю, яке небезпечне життя шахтаря. Я відчув це все, коли грав в Донецьку. Я спускався в шахту, і своїми очима побачив, як тяжко їм доводиться, і з якими небезпеками шахтарі вимушені зустрічатися", сказав нападаючий збірної Румунії і німецького "Штутгарту".

sport.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Екс-гравець "Шахтаря" присвятив перемогу збірної гірникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути