понеділок, 08 грудня 2008 16:51

Екс-гравці "Шахтаря" впевнені в перемозі "гірників" над "Барселоною"

Напередодні поєдинку шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться "Шахтар" і "Барселона", своєю думкою про прийдешнє протистояння поділилися колишні футболісти донецької команди.

Олег Пестряков, півзахисник "Шахтаря" 1999-2003 рр.:

- "Барселона" сьогодні виглядає дуже добре. Підтвердження тому - недавня перемога над "Валенсією". Тому що б там не говорили щодо полегшеного складу, яким нібито "Барса" має намір завтра зіграти з "Шахтарем", каталонці гратимуть лише на перемогу. Не у правилах "Барселони", навіть не маючи турнірної мотивації, поступатися супернику, тим більше, на своєму полі. Не потрібно також скидати з рахунків і той факт, що іспанці зроблять все, щоб довести невипадковість своєї перемоги в Донецьку.

Що стосується "Шахтаря", то команда, судячи з останніх матчах, на ходу. І якщо пригадати матч з "Барселоною" в Донецьку, то "гірники" тоді продемонстрували добротну гру. Але, сподіваюся, на цей раз донецька команда не допустить тих помилок, які вони зробили в Донецьку. У будь-якому випадку гра буде важкою, але перемога буде за "Шахтарем" - 1:2.

Сергій Кравченко, нападаючий "Шахтаря" 1980-1986 рр.:

- Якщо вірити тому, що Гвардіола дасть в цьому матчі відпочити ключовим гравцям своєї команди і надасть можливість молоді проявити себе, то шанси нашої команди на перемогу, зрозуміло, зростають. Передня лінія "Шахтаря" виглядала в недавніх поєдинках досить пристойно. Отже легко обороні господарів поля не буде. Ризикну припустити два варіанти результату завтрашнього матчу: або 2:2, або 2:3! Поразку "гірників" я виключаю. Чому? Видно, що у команди останнім часом з"явилася упевненість у власних силах, тому в міжсезоння потрібно піти, голосно гримнувши дверима.

Ігор Петров, півзахисник "Шахтаря" 1982-1991 рр.:

- Які шанси "Шахтаря"? Якщо вірити тому, що завтра каталонці вийдуть на поле без своїх провідних виконавців, то вірогідність того, що перемогу отримають гості, зростає. Упевнений, завтра ми побачимо відкритий, видовищний, якісний футбол, тому як жоден з тренерів цих команд не сповідає гру другим номером. Про рахунок складно щось сказати. Сподіваюся, "Шахтар" переможе - 1:2.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравці "Шахтаря" впевнені в перемозі "гірників" над "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути