Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2007 12:42

Екс-чемпіон світу з боксу зламав хребет після стрибка з моста

Американський боксер Келвін Девіс, який в минулому володів титулом чемпіона світу в першій важкій вазі (до 90,7 кілограма) за версією IBF (Міжнародна федерація боксу), отримав важку травму під час тренування. Спортсмен отримав переломи хребта, а також шийних хребців, повідомляє Лента.Ру з посиланням на fightnews.com.

Інцидент відбувся вранці 25 червня в Окленді (Нова Зеландія), де Девіс готувався до свого чергового бою проти австралійця Шейна Кемерона. Під час пробіжки американець опинився на вузькому мосту і, побачивши, що назустріч йому на великій швидкості їде вантажівка, зістрибнув вниз. Впавши на землю з висоти більше семи з половиною метрів, Девіс отримав важкі травми спини і шиї.

В даний час боксер знаходиться в лікарні, а його стан оцінюється як стабільно важкий.

У травні 2004 року Келвін Девіс завоював титул чемпіона світу IBF в першій важкій вазі, але вже в наступному бою втратив його. Згодом американець перейшов у важку вагову категорію (понад 90,7 кілограма).

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіон світу з боксу зламав хребет після стрибка з моста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути