вівторок, 22 травня 2007 13:03

Екс-чемпіон світу з боксу влаштував бійку в борделі

 

Колишній чемпіон світу з боксу в напівлегкій вазі (до 57,2 кілограма) за версією WBO (Всесвітня боксерська організація) Скотт Харрісон, 29 років  в черговий раз був затриманий поліцією.

Цього разу шотландець був заарештований за бійку в публічному будинку іспанського міста Аляурін Ель-гранде. Найближчим часом боксер повернеться до Великобританії, повідомляє Лента.Ру з посиланням на інтернет-видання fightnews.com.

Перші повідомлення про інцидент з"явилися в понеділок 21 травня, коли Харрісон, який провів в поліцейській ділянці весь минулий вікенд, був відпущений на волю. Подробиці події за участю боксера (наприклад, з ким саме він бився в борделі) поки невідомі.

На початку жовтня минулого року Харрісона заарештували в іспанській Малазі по звинуваченню в викраденні автомобіля та чинення опору поліції. Боксер, що володів тоді титулом WBO, провів в місцевій в"язниці п"ять тижнів, після чого був вимушений відмовитися від бою з Нікі Куком і позбувся чемпіонського поясу.

В найближчий день Харрісон повернеться до Великобританії, де постане перед судом. Екс-чемпіона світу звинувачують в нападі на офіцера поліції в одному з барів Глазго. Цей інцидент відбувся в травні 2006 року.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіон світу з боксу влаштував бійку в борделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути