пʼятниця, 21 березня 2008 18:18

Екіпаж Лука-Леончук виграв регату "Трофей Принцеси Софії"

Екіпаж Лука-Леончук виграв регату "Трофей Принцеси Софії"
В останній день регати "Трофей Принцеси Софії" український екіпаж Родіона Луки і Георгія Леончука в класі "49er" в медальній гонці зміг піднятися з 3-го на 1-е місце і відсвяткувати перемогу в генеральному заліку.

Сьогодні Лука і Леончук показали 8-й результат, але цього виявилося достатньо, щоб обійти екіпажі з Італії і Німеччини. Українці здобули заслужену перемогу. На перших десяти стартах Лука і Леончук 4 рази були першими і двічі показували треті результати. Здавалося, ніщо не перешкодить нашим яхтсменам бути першими в загальному заліку, але вчора Георгій і Родіон, показавши в двох гонках 18-е і 22-е місце, самі ускладнили своє турнірне становище. На щастя, сьогодні вони змогли зібратися і повернути собі лідерство.

Ольга Маслівець на "Трофеї Принцеси Софії"  в класі "RS:X" показала 6-й результат. У чоловіків за відсутності Максима Оберемка честь українського "серфінгу" представляв Дмитро Давиденко, який зайняв 53 місце. У класі "Laser" киянка Анастасія Гафенко зайняла 12 місце. У класі "Finn" Олексій Борисов зайняв 30 місце, Андрій Гусенко 39 місце, а Ілля Єфремов 44-те.

Завтра на Мальорці стартує чемпіонат Європи в класі "49er". Родіон Лука і Георгій Леончук в числі фаворитів континентальної першості.

Наш спорт
Зараз ви читаєте новину «Екіпаж Лука-Леончук виграв регату "Трофей Принцеси Софії" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути