Ексклюзиви
середа, 03 вересня 2008 12:46

Дзінзірук хотів захищати свій пояс в США

Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі українець Сергій Дзінзірук 18 жовтня в Німеччині проведе п"ятий за рахунком захист свого чемпіонського титулу. Суперником українця буде висхідна зірка професійного боксу колумбієць Хоель Хуліо.

23-річний південноамериканець має вражаючий послужний список: 35 боїв на професійному рингу, з яких 34 перемоги (31 - нокаутом). Фахівці упевнені, що для українця це буде найсильніший суперник в кар"єрі після пуерториканця Даніеля Сантоса, у якого Сергій і відібрав чемпіонський титул в грудні 2005 року.

"Мене не лякає послужний список суперника і думки експертів, - заявив Дзінзірук в інтерв"ю газеті "Життя". - На даний момент мені мало що відоме про Хуліо. Але незабаром в Гамбурзі нам передадуть відео декількох його боїв. Вже тоді ми з моїм німецьким наставником Міхаелем Тіммом уважно їх проглянемо, проаналізуємо і зробимо свої виводи про сильні та слабкі сторони опонента. Звичайно, непогано, що я боксуватиму в майже домашній для себе Німеччині. Але я був би не проти провести цей поєдинок в США, де зараз знаходиться резиденція південноамериканця. Мені взагалі давно хотілося виступити на американській території. Але раз "Юніверсум" виграв торги, то із задоволенням вийду в німецький ринг".


"Чемпіонат"

Зараз ви читаєте новину «Дзінзірук хотів захищати свій пояс в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути