неділя, 13 березня 2011 11:21

Дзіндзірук програв Мартінесу, але зберіг чемпіонський титул

Дзіндзірук програв Мартінесу, але зберіг чемпіонський титул

Чемпіон світу в середній вазі за версією "The Ring" аргентинець Серхіо Мартінес переміг технічним нокаутом у восьмому раунді чемпіона світу в першій середній вазі за версією WBO українця Сергія Дзінзірука.

Бій проходив в рамках середньої ваги і на кону стояв титул, що належить Мартінесу, в той час як українець, не дивлячись на поразку, зберіг свій чемпіонський пояс.

У четвертому раунді після серії ударів Дзінзірук присів і торкнувся підлоги, після чого суддя відрахував йому нокдаун. У п'ятому раунді українець знову побував на підлозі після комбінації з чотирьох точних ударів. У восьмому раунді Сергій знову пропустив удар зліва і опинився на настилі рингу, але швидко піднявся.

Послідувала атака аргентинця, яка знову відправила українця на підлогу, і знову Дзінзірук зумів піднятися, однак, Мартінес кинувся на добивання і зміг вже в третій раз за раунд і в п'ятий раз за поєдинок відправити свого суперника в нокдаун, після чого рефері прийняв рішення зупинити поєдинок.

Згідно зі статистикою ударів Серхіо Мартінес завдав 226 точних ударів, Сергій Дзінзірук - 160.

Зараз ви читаєте новину «Дзіндзірук програв Мартінесу, але зберіг чемпіонський титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути