Ексклюзиви
неділя, 23 вересня 2018 11:06

Джошуа переміг Повєткіна в стилі Кличка

 

Минулої ночі в Лондоні, на стадіоні "Вемблі", в бою за три основні чемпіонські титули у надважкій вазі – WBA (Super), IBF і WBO – зустрілися два колишні суперники Володимира Кличка. Володар титулів британець Ентоні Джошуа в сьомому раунді спершу відправив претендента з Росії Олександра Повєткіна в нокдаун, а коли той піднявся – нокаутував його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які бої були визначальними у кар'єрі Володимира Кличка

Бій склався для багатьох неочікувано. Повєткін дуже добре виглядав у початкових раундах. Багато маневрував, зближувався і, головне, потрапляв. Джошуа знадобилося раундів 3-4 щоб підлаштуватися під манеру суперника. А коли російський ветеран почав втомлюватися, британець одразу підключив праву руку і завершив поєдинок - у стилі Володимира Кличка.

Це була друга поразка в кар'єрі Повєткіна – і перша дострокова. "Вітязю" 39 років і він, ймовірно, втратив останній шанс стати повноцінним чемпіоном світу. Попередній раз на вершину росіянина не пустив Володимир Кличко – 5 років тому.

"Вітязь" , ймовірно, втратив останній шанс стати повноцінним чемпіоном світу

Джошуа свій наступний поєдинок проведе 13 квітня також на "Вемблі". Ймовірно, суперник визначиться 1 грудня в бою чемпіона WBC американця Деонтея Вайлдера і британця Тайсона Ф'юрі.

Перед боєм Джошуа – Повєткін відбулась перша зустріч абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі Олександра Усика з майбутнім суперником, британцем Тоні Белью. Вони проведуть поєдинок 10 листопада в Манчестері. На кону стоятимуть всі пояси Усика. А в понеділок, 24 вересня, в Манчестері відбудеться перша прес-конференція суперників.

Зараз ви читаєте новину «Джошуа переміг Повєткіна в стилі Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути