середа, 22 жовтня 2008 15:55

Джо Кальзаге розлюбив бокс

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу в другій середній вазі британець Джо Кальзаге (45 боїв, всі перемоги, з яких 32, - нокаутом) збирається завершити кар"єру після бою з Роєм Джонсом-молодшим, який відбудеться 8 листопада.

- Треба любити те, чим займаєшся, а я щодня думаю про завершення кар"єри боксера, тому що більше не люблю його. Можливо, це відбулося через те, що я вже досяг в боксі всього і виграв все, що тільки можна виграти. Можливо, через особливості боксерської політики.

Але більше річ у тому, що зараз мені доводиться кожен ранок примушувати себе отримувати задоволення від того, чим займаюся. Я не готовий до завершення кар"єри, але я більше не можу це терпіти. Шкода, що я переживаю такі почуття після всього, що зробив в боксі, - цитує Кальзаге sovsport з посиланням на газету TheSun.

Батько і тренер Джо Кальзаге, 59-річний Енцо Кальзаге, підтвердив інформацію про завершення боксерської кар"єри свого сина.

Зараз ви читаєте новину «Джо Кальзаге розлюбив бокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути