понеділок, 18 лютого 2008 08:31

Джермену Тейлору не вдалося взяти реванш у Келлі Павліка (ФОТО)
7

16 лютого в Лас-Вегасі (США) чемпіон WBC і WBO в середній вазі Келлі Павлік переміг в матчі-реванші одноголосним рішенням суддів колишнього володаря цих титулів Джермена Тейлора.
Поєдинок проходив в проміжній ваговій категорії до 166 фунтів (75,3 кг), і всі раунди пройшли в достатньо рівній боротьбі. Павлік був активніший і викинув майже в два рази більше ударів, ніж Тейлор, який був точніший в своїх атаках. На відміну від їх першого поєдинку, в якому Павлік побував в нокдауні, але потім зумів в сьомому раунді нокаутувати Тейлора, матч-реванш обійшовся без нокдаунів, і після закінчення дванадцятого раунду всі судді віддали перемогу Павліку з рахунком 115-113, 116-112 і 117-111.

Опублікована після бою статистика ударів показала помітну перевагу Павліка в цьому компоненті. Він зумів завдати 267 точних ударів, з них 144 джеби і 123 силових удари, на що Тейлор відповів 178 точними ударами (102 джеби і 76 силових ударів). Дії Тейлора були ефективніші - відсоток точних попадань становив 39% проти 32 у Павліка, проте за весь бій Тейлор викинув 456 ударів, а Павлік 845. Після бою Тейлор віддав належне своєму суперникові, хоча і був незадоволений рішенням суддів: "На мій погляд, поєдинок був достатньо рівним, і я думав, що перемога залишиться за мною. Я виграв початок поєдинку, до кінцівки поєдинку він зумів вирівняти ситуацію, проте я вважав, що зробив достатньо для перемоги. Він сильний суперник, я віддаю йому належне". Тепер Павліку треба провести в червні місяці перший захист своїх чемпіонських титулів в середній вазі. Очікується, що його суперником стане ірландець Джон Дадді, проте його може замінити і екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях Фелікс Трінідад.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Джермену Тейлору не вдалося взяти реванш у Келлі Павліка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути