Ексклюзиви
неділя, 18 листопада 2007 13:48

Два світові рекорди встановили у перший день Кубка світу з плавання у Берліні

Вчора у Берліні розпочався шостий етап кубка світу з плавання на короткій воді. У перший же день змагань було встановлено відразу два світові рекорди.

На 100-метрівці вільним стилем у чоловіків швед Стефан Ністранд на 0,42 секунди покращив досягнення американця Яна Крокера та Роланда Шумана з ПАР. Тепер світовий рекорд у цій дисципліні дорівнює 45,83 секунди.

На вдвічі коротшій дистанції цим же стилем голландка Марлін Велдхус побила рекорд, який належав шведці Терезі Альсхаммер. Велдхус пропливла дистанцію за 23,58 секунди. Альсхаммер була третьою (24,05).

Рекорд Кубків світу на 400 метрів комплексом встановив бразилець Тіаго Перейра - 4:00.63 хвилини.

Виступали у перший день змагань у Берліні і українці. Ірина Амшеннікова виграла "срібло" на 200-метрівці на спині (2:07.32 хвилини). Першою була німкеня Антьє Бушшульте.

За крок від п"єдесталу зупинився Олег Лісогор на 50-метрівці брасом (27,40 секунд). Сергій Бреус став п"ятим на 50-метрівці батерфляєм (23.59 секунд). Таке ж місце у Сергія Адвени на 200 метрів у цій же дисципліні (1:56.31 хвилини). На 100 метрів брасом Ганна Хлистунова стала шостою (1:08.04 хвилини).

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Два світові рекорди встановили у перший день Кубка світу з плавання у Берліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути