понеділок, 03 березня 2008 15:01

Дружини гравців "Динамо" спробували себе в ролі футболісток

Напередодні матчу "Динамо" з "Дніпром" дружини і подруги київських футболістів відвідали стадіон і клубний музей, щоб подивитися на кубки і трофеї, які завоювали їх чоловіки, а також спробувати себе в ролі гравців у футбол.

Спочатку дівчата відчували себе трохи скуто. Це недивно, адже деякі з них навіть не були знайомі одна з одною. Як зазначила Леся Шацьких, раніше футболісти могли зібратися після матчу разом зі своїми дружинами і подругами великою компанією, поспілкуватися. Тому всі всіх знали, а останнім часом це було не прийнято.

Але коли фотограф приступив до роботи, дівчата помітно пожвавилися, адже для багатьох з них позувати перед фотокамерою - справа звична. Наприклад, дівчина Мілоша Нінковіча, Деяна Джексіч, зізналася, що раніше працювала моделлю.

Дружини динамівців виявили цікавість до кубків, яких в музеї дуже багато. Так, Анжелі Луценко більше всього сподобався Кубок Першого каналу. "Напевно, через те, що його наші динамівці виграли зовсім недавно", - пояснила Анжела. Леся Шацьких звернула увагу на Кубок Лобановського: "Для мене він має особливе значення, адже саме Валерій Васильович був головним тренером "Динамо", коли Максим сюди перейшов". Ользі Несмачній сподобалися "золоті" кубки, тому що вони дуже красиві.

Другі половинки динамівців з цікавістю розглядали також фотографії, якими обвішані стіни музею, і дуже активно їх обговорювали.

А коли учасниці екскурсії і фотосесії вийшли на поле у футболках своїх чоловіків, щоб зробити декілька кадрів на фоні трибун динамівського стадіону, всі були вражені прекрасною технікою бразилійок Луани (нареченої Майкла) і Тетяни Корреа.

24 ua
Зараз ви читаєте новину «Дружини гравців "Динамо" спробували себе в ролі футболісток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути