понеділок, 21 квітня 2008 13:26

Долю титула чемпіона Греції з футболу вирішить арбітражний суд

У минулі вихідні завершився чемпіонат Греції з футболу. Першим фінішував "Олімпіакос", що на два очка випередив АЕК. Проте федерація країни поки не затвердила підсумки чемпіонату, тому що "Аполлон" звернувся в Спортивний арбітражний суд Лозанни з вимогою переглянути рішення дисциплінарного комітету, що зарахував клубові із Салонік поразку в матчі з "Олімпіакосом".

"Аполлон" виграв у тій грі з рахунком 1:0, однак пізніше "Олімпіакосу" була присуджена технічна перемога через те, що в складі команди, що виграла, виступав Роман Уолнер, що протягом нинішнього сезону вже був зареєстрований за два інших клуби і, відповідно до діючого регламенту, не мав права грати за третій.

Проте "Аполлон", що за підсумками сезону залишив перший грецький дивізіон, подав апеляцію в Спортивний арбітражний суд Лозанни, попередній розгляд якого відбудеться в понеділок 21 квітня. Остаточне рішення по цьому питанню буде прийнято в травні, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У випадку, якщо Спортивний арбітраж задовольнить скаргу "Аполлона", "Олімпіакос" позбавиться трьох очок і чемпіоном Греції стане АЕК.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Долю титула чемпіона Греції з футболу вирішить арбітражний суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути