вівторок, 20 лютого 2007 12:56

Долю Капелло вирішить "Баварія"

Напередодні сьогоднішнього матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти мюнхенської "Баварії" керівництво мадридського "Реалу" відкинуло чутки про звільнення Фабіо Капелло, 61 рік, з поста головного тренера команди, інформує sport-express.ru.

В понеділок радіостанція Cadena Cope сповістила без посилання на джерела інформації, що італійський спеціаліст вже надав до ради директорів письмову просьбу про відставку.

- У Ради директорів нема ніяких даних про відставку Капелло, ми із здивуванням почули про це в ЗМІ, - заявив представник ради директорів МігельАнхель Арройо.

В той же час Арройо ухилився чи буде Капелло на тренерському містку "Реала" в наступному матчі чемпіонату Іспанії - принциповому мадридському дербі з "Атлетіко". Це означає, що доля Капелло може вирішитися після матчу проти "Баварії".

Капелло очолив "Реал" влітку. Під його керівництвом команда програла 7 матчів у чемпіонаті Іспанії, вибула з розіграшу Кубка країни і поступилася французькому "Ліону" у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Ця обставина не перешкодила пройти до плей-офф турніру, але "підкинула" важчого суперника уже у 1/8 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «Долю Капелло вирішить "Баварія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути