вівторок, 06 травня 2008 09:51

До Олімпіади Ісинбаєва виступить на чотирьох турнірах

До Олімпіади Ісинбаєва виступить на чотирьох турнірах

Чемпіонка Олімпійських ігор, світу і Європи, рекордсменка світу в стрибках з жердиною Олена Ісинбаєва до Олімпійських ігор у Пекіні, які стартують 8 серпня, виступить на чотирьох комерційних стартах.

- Ми відкриємо олімпійський сезон 11 липня на етапі "Золотої ліги" в Римі, - розповідає тренер Олени Віталій Петров. - Потім виступимо 22 липня на SuperGrandPrixIAAFDNGalan в Стокгольмі, 26-го - на AvivaGrandPrix в Лондоні і 29-го - на HerculisSuperGrandPrix в Монако. Виходить, до Олімпіади Олена зробить чотири старти. Ми достатньо пізно починаємо виступати, оскільки зимовий сезон теж затягнувся. Олена приступила до тренувань тільки 25 березня. Зараз вона вже в нормальному, робочому стані. Ми закладаємо базу, набираємо силу, швидкість, об"єм. Шліфуємо якісь деталі по техніці. Якщо зараз вона готова десь на 90 відсотків, з червня ми виходимо на стовідсоткову інтенсивність. Найголовніше, щоб тренувальний процес і далі проходив, як зараз - без перешкод і накладок.

"Весь спорт"

Зараз ви читаєте новину «До Олімпіади Ісинбаєва виступить на чотирьох турнірах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути