Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2020 11:21

Луческу розповів про очікування від матчу с "Гентом"

Луческу розповів про очікування від матчу с "Гентом"
Мірча Луческу ще не програвав із "Динамо". Фото: Reuters

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу розповів про підготовку до першого матчу плейоф кваліфікації ЛЧ проти "Гента". Гра відбудеться сьогодні в Бельгії.

- Насамперед хочу відзначити, що "Гент" - дуже хороша команда. У неї змінилися два тренери за короткий період. Це складно для будь-якої команди. Те, що "Гент" почав свій національний чемпіонат не кращим чином і в команді з'явилося 11 нових гравців і стільки ж пішло, ні про що не говорить.

Звичайно, для тренера це завжди важко. Але в будь-якому випадку "Гент" - це серйозний суперник. Команда довела це двома перемогами в останніх матчах - над "Мускроном" і "Рапідом", які ми аналізували.

Не можна забувати, що це протистояння складається з двох матчів. Мої три головні принципи в роботі: створити боєздатну команду, поставити їй гру, а потім досягати з нею результатів.

Коли ми говоримо про таку стадію Ліги чемпіонів, головний пріоритет - однозначно результат

Але, коли ми говоримо про таку стадію Ліги чемпіонів, головний пріоритет - однозначно результат. Що стосується першого матчу, я готую команду до всіх можливих сценаріїв, які можуть скластися на полы. Адже не ми одні граємо, є ще й суперник.

Луческу запитали про вихованця "Динамо" Романа Яремчука, який тепер грає за "Гент".

- Роман - дуже хороший нападник. Зараз він прогресує в "Генті", і це добре. У бельгійській лізі багато гравців, які скоро можуть проявити себе і в топлігах. Для Романа, як і для інших, це шлях, щоб зробити такий перехід.

Він дуже хороший нападник із відмінною технікою, у нього відмінне відчуття гола і бомбардирські навички. За останній рік він показав хороший прогрес, і я впевнений, він на правильному шляху, - сказав Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" легко перемогло "Гент" у Бельгії

Матч розпочнеться о 22:00. Текстова трансляція - на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Луческу розповів про очікування від матчу с "Гентом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути