вівторок, 26 червня 2007 11:57

Дівчинку назвали на честь 25 боксерів

Батьки англійської дівчинки Отам Браун дали їй 25 імен чемпіонів світу з боксу у важкій вазі, повідомляє Лента.ru.

Матір дитини Марія назвала це продовженням сімейної традиції. Вона вважає, що відчуття гумору її батьків, що почали цю традицію, частково передалося їй і повинно передатися дочці.

Повне ім"я дівчинки звучить як Отам Салліван Корбетт Фітцсиммонс Джефріс Харт Бернс Джонсон Уїллард Демпсі Танні Шмелінг Шарки Карнера Бер Бреддок Луіс Чарльз Уолкотт Марчиано Паттерсон Юханссон Лістон Клей Фрейзер Формен Браун.

Бабуся і дідусь Отам Браун (Брайан і Сью) дали трьом своїм дітям Марії, Бекі і Брайану в цілому 103 імені боксерів. При цьому брат і сестра Марії назвали своїх дітей нормальними іменами.

- Отам - моя перша дитина, і я захотіла продовжити нашу традицію, - розповіла Марія. - Коли я була маленькою, то дуже довго не могла запам"ятати, як мене звуть. Я вивчила своє ім"я до десяти років. Сподіваюся, Отам поставиться до свого імені з гумором. Мені моє ім"я ніколи не заважало.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинку назвали на честь 25 боксерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути