субота, 05 грудня 2020 21:53

"Динамо" в меншості обіграло "Маріуполь" і повернуло перше місце

"Динамо" в меншості обіграло "Маріуполь" і повернуло перше місце
Ще недавно на матчі команд були глядачі. Фото ФК "Динамо"

Київське "Динамо" перемогло в столиці "Маріуполь" – 2:1 й знову очолило турнірну таблицю. В киян відзначилися Гармаш у першому таймі й Циганков у другому. У гостей на останній доданій хвилині м'ячем престижу відзначився Топалов. З середини першого тайму кияни грали вдесятьох після вилучення Нещерета.

Гості не надто впевнено почали зустріч і вже на 6-ій хвилині опинилися в ролі наздоганяючих. Гармаш уник офсайду й забив у порожні ворота. Ближче до середини тайму "Маріуполь" оговтався й провів просто ідеальну атаку. Сікан, 17-річний Очеретько й Горбунов розіграли зразкову комбінацію й Нещерет, який отримав шанс зіграти, змушений був зупиняти атаку ціною червоної картки.

Чисельна перевага підопічних Остапа Маркевича відчувалася в першій половині другого тайму. Команда дорожила м'ячем, атакувала на швидкості, але тільки до карного майданчика киян. Далі азовцы ніби впиралися в невидиму стіну й не могли вийти на ударну позицію. Помилкою тренерів була заміна Сікана. Гра гостей втратила й так невелику гостроту, а локальна тікі-така до нічиї не наближала.

Дивує, як Супряга умудряється прозівати небезпечні атаки своєї команди й завжди опиняється не там, де мав би бути

Черговий матч без забитого м'яча провів Владислав Супряга. Просто дивує, як форвард умудряється прозівати небезпечні атаки своєї команди й завжди опиняється не там, де мав би бути. Владислав не може підлаштуватися під останній пас і зовсім не вгадує відскок м'яча. Мабуть, йому треба дочекатися зимової паузи і в міжсезоння почати все заново. Інакше другий прихід у київське "Динамо" закінчиться так само, як і перший.

"Динамо" грало не в оптимальному складі, бо Луческу дав перепочити Вербичу й Родрігешу. Але навіть за таких умов не випустив на поле навіть на заміну Богдана Леднєва. Очевидно, що хлопцям, які прийшли із "Зорі" (Леднєву й Русину), невдовзі доведеться шукати собі інші команди. Перспектив заграти в "Динамо" не проглядається майже ніяких.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" познущався з "Минаю"

Кияни набрали 29 балів і знову очолили турнірну таблицю, випередивши на три бали "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" в меншості обіграло "Маріуполь" і повернуло перше місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути