Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2018 22:25

Суркіс має талант: з усіх варіантів обирати найгірший

Суркіс має талант: з усіх варіантів обирати найгірший
Віктор Циганков був одним із кращих на полі

Внічию – 2:2 закінчився стартовий матч Ліги Європи між київським "Динамо" й казахською "Астаною". У киян відзначилися Циганков і Гармаш.

За великим рахунком грали дві погано організовані команди, які так і не змогли виявити переможця. Кияни продовжують регресувати й цей регрес лише підсилюється. Залишилася лише одна людина, яка вірить у тренерський талант Олександра Хацкевича й ця людина – президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Нинішнього "Динамо" вистачає лише на те, щоби активно пограти з командами класу "Астани" 15 хвилин. Згодом запал киян зникає, йдуть жахливі помилки в обороні й суперники легко їх використовують. Що робити на полі далі кияни уявлення не мають.

За таких обставин немає жодних претензій до гравців – вони регресують усилу своїх індивідуальних можливостей

Ігорю Суркісу треба віддати належне. У нього величезний талант знаходити з усіх варіантів найгірший і зупинятися на ньому. За якими критеріями був призначений головним тренером Хацкевич – відомо лише Ігорю Михайловичу. Людина програла все, що можна й продовжує далі вкупі з президентом топити колись найкращу команду України. Що цікаво – жоден із наставників із динамівськими серцями ніколи добровільно не подавав у відставку. Вони продовжують триматися омріяного крісла ніби воша кожуха.

Зараз у киян не видно ані тренерської думки, ані колективної гри. "Динамо" грає як Бог на душу положить. Якщо це неподобство триватиме далі, то нічия проти "Астани" невдовзі буде омріяним результатом.

За таких обставин немає жодних претензій до гравців – вони регресують усилу своїх індивідуальних можливостей. Хтось швидше, хтось повільніше. Найдовше опирається Віктор Циганков, але й він із часом перетвориться із великого таланту на звичайну сірість.

Голи:
1:0 - 11 Циганков, 1:1 - 21 Анічич, 2:1 - 45 Гармаш, 2:2 - 90 Муртазаев.
Динамо - Бойко, Кадар, Піваріч, Кендзьора, Бурда, Сидорчук, Буяльський (Шепелєв, 90), Гармаш (Дуелунд, 79), Циганков (Морозюк, 90), Вербич, Русин.
Астана - Еріч, Постніков, Шомко, Рукавіна, Анічич, Кляйнхайслер, Маєвський, Ришард (Мужиків, 80), Томасів (Муртазаев, 88), Педро Енріке, Кабананга (Янга, 82).
попередження:
Бурда (42), Русин (81).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" - "Астана" 2:2. Кияни з нічиєї стартували на груповому етапі Ліги Європи

Наступну гру в Лізі Європи "Динамо" проведе 4 жовтня в Чехії проти місцевого "Яблонця"

Зараз ви читаєте новину «Суркіс має талант: з усіх варіантів обирати найгірший». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути