Ексклюзиви
неділя, 13 серпня 2017 11:09

"Динамо" розтрощило московський "Спартак"

"Динамо" розтрощило московський "Спартак"
Артем Мілевський оформив дубль у ворота "Спартака" на його полі .Фото: sovsport.ru

13 серпня 2008 року в останньому раунді відбору до Ліги Чемпіонів зійшлися колишні непримиренні суперники: "Динамо", Київ і "Спартак", Москва. Динамівці розтрощили суперника на його полі - 4:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від "Динамо" залишилася лише назва" - Маркевич

Матч розпочався невдало для українського клубу. Вже на початку гри Баженов уник штучного офсайду й обвідним ударом влучив у дальній верхній кут воріт Шовковського - 1:0. За інерцією червоно-білі ще трохи поатакували.

Кияни перехопили ініціативу ближче до середин першого тайму. Після помилки бразильця Моцарта, який віддав необачний пас на голкіпера Плетикосу, Ісмаель Бангура випередив хорвата й проштовхнув м'яч до сітки - 1:1. Динамівці не заспокоїлися й прагнули розвинути успіх. Кілька разів спартаківців рятував воротар. Але після сильного удару Бангура на добиванні першим був Артем Мілевський, який влучив у ворота із гострого кута 1:2.

На початку другого тайму знову стався гол. Цього разу забили кияни

На початку другого тайму знову стався гол. Цього разу забили кияни. Каддурі дав вишуканий пас на Бангура, той вийшов сам на сам із Плетикосою і легко переграв воротаря - 1:3.

Росіяни ще спробували смикатися, але гол Мілевського після пасу Бангура відправив суперника у глибокий нокаут 1:4. Наприкінці гри Артем Кравець, що вийшов на заміну, влучив у штангу.

Матч-відповідь на стадіоні "Динамо" у Києві завершився з таким же рахунком – 4:1. Кияни вийшли до групового турніру Ліги чемпіонів. Там посіли третє місце, кваліфікувавшись до Кубку УЄФА. У цьому турнірі дійшли до півфіналу. Програли "Шахтареві", який і виграв трофей.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розтрощило московський "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути