четвер, 14 березня 2019 22:20

"Динамо" розгромлено з найбільшим загальним рахунком за всю історію

"Динамо" розгромлено з найбільшим загальним рахунком за всю історію
Можливо, Мауріціо Саррі вдасться відправити Хацкевича у відставку

Лондонський "Челсі" завершив побиття київського "Динамо" в матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Поєдинок у Києві завершився ще одним розгромом господарів – 0:5.

Загальне протистояння кияни програли з рахунком – 0:8. Це найбільша поразка "Динамо" за сумою двох матчів за всю понад піввікову історію матчів у єврокубках.

Складалося враження, що лондонцям протистояла команда із четвертої англійської ліги. "Динамо", схоже, ніколи не працювало в тому тренувальному режимі, в якому працює лондонський клуб. На тренуваннях киян ніколи не буває такої інтенсивності, такої насиченості й швидкості, які ми бачили в підопічних Саррі. Складалося враження, що тренери "Динамо" досі не мають відеомагнітофона, щоби переглядати матчі кращих команд.

Хацкевич, якщо має бодай крихту поваги, мусить подати у відставку. Далі буде лише гірше. Нарікати на нефарт, поганий психологічний стан гравців, невиконання тренерських установок – жахливий несмак.

Суркісу треба призначати тренерський тандем із молодіжної команди – Мороза і Костюка. Ці хлопці принаймні мають уяву, що таке тренерська робота й вона приносить їм непоганий результат.

Ситуація нагадує середину 90-их. Команда Сабо так само була бита всіма і, здавалося, що ці хлопці насправді нічого не вміють. Але прийшов Лобановський і та сама команда із бридкого каченяти стала прекрасним лебедем. Однак після смерті Лобановського брати Суркіси не тільки не вміють вгадати з тренером, а вибирають завідомо найгірший варіант.

Голи:
0:1 - 5 Жиру, 0:2 - 33 Жиру, 0:3 - 45 Алонсо, 0:4 - 59 Жиру, 0:5 - 78 Хадсон-Одоі.
Динамо - Бойко, Кадар, Бурда, Миколенко, Сідклей (Смирний, 81), Сидорчук (Че-Че, 65), Шепелев (Андрієвський, 87), Гармаш, Циганков, Шапаренко, Кендзера.
Челсі - Аррісабалага, Рюдігер, Алонсо, Дзаппакоста (Аспілікуета, 69), Крістенсен, Лофтус-Чик, Ковачич, Вілліан (Педро, 74), Канте (Жоржиньо, 65), Хадсон-Одоі, Жиру.
попередження:
Миколенко (61), Аспілікуета (73).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як " Челсі" розгромило "Динамо"

Жеребкування Ліги чемпіонів і Ліги Європи відбудеться завтра.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розгромлено з найбільшим загальним рахунком за всю історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути