Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 16:13

Димитренко може посперечатися за титул чемпіона Європи з Красничі

Український суперважковаговик Олександр Димитренко в своєму наступному бою може зустрітися з екс-претендентом на титул чемпіона світу в цій вазі Луаном Красничі.

За повідомленням голови промоутерської компанії "Юніверсум" Клауса-Пітера Коля, остаточна домовленість про поєдинок ще не досягнута, але переговори йдуть повним ходом. Якщо цей бій відбудеться, то на кону в ньому стоятиме вакантний титул чемпіона Європи (EBU) в суперважкій вазі.

У своєму останньому поєдинку Олександр Димитренко переміг німецького боксера Тімо Хоффмана. У четвертому раунді українець двічі відправляв суперника в нокдаун, проте німецький боксер зміг продовжити бій. Більш того, в п"ятому раунді йому вдалося відправити Димитренко до нокдауну.

Розв"язка відбулася в дванадцятому раунді, коли український боксер тричі відправляв Хоффмана в нокдаун, після чого суддя прийняв рішення зупинити бій. Димитренко була зарахована перемога технічним нокаутом, інформує www.sports.ru.
Зараз ви читаєте новину «Димитренко може посперечатися за титул чемпіона Європи з Красничі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути