пʼятниця, 11 липня 2008 10:31

Девід Бекхем утратив свіжість подиху

Девід Бекхем утратив свіжість подиху

Британська компанія GО3, яка спеціалізується на переробці і постачанні морепродуктів, вирішила підкорити американський ринок зі своєю новою розробкою - комплексом біодобавок Omega-3, заснованою на риб"ячому жирі. Дивний засіб, який, за словами виробника, допомагає подолати не тільки ожиріння, але навіть і депресію, розрахований на прийом усією сім"єю. Для його розкручування вирішили використовувати Девіда Бекхема, щасливого батька трьох дітей. Саме він і став обличчям лінії Omega-3 у Штатах. І тепер американські покупці кожного разу зустрічатимуться поглядом із зоряним півзахисником, який дивиться на них з упаковок з капсулами риб"ячого жиру.

- Ця угода менш презентабельна, ніж до того звик Девід, - підтвердив цю інформацію DailyStar представник компанії.

За оболонкою "негламурного" риб"ячого жиру криється справді грандіозна мета - творці лінії хочуть за допомогою Бекса замахнутися ні багато, ні мало на вирішення болючої для США проблеми ожиріння. За даними статистики, близько 17 відсотків дітей країни страждає від цього недугу. Саме їх і повинен, насамперед, надихнути відомий спортсмен. Тим більше що Бекхем до цих пір зберіг звичку приймати риб"ячий жир.

- Девід - прекрасний партнер, а також приклад здорової і активної людини, - не жаліє яскравих фарб співвласник GО3 Джейр Франтцен.

Проте, в цій історії все ж таки залишаються незадоволені. Такою, судячи з заяв OrangeCelebrityBlog, є дружина футболіста Вікторія. Ставши обличчям Omega-3, Девід почав випивати по декілька капсул риб"ячого жиру в день, що, за словами оточення пари, викликало скарги "перчинки" щодо свіжості його подиху. Проте чого не зробиш заради здоров"я нації.

Газета.ru

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем утратив свіжість подиху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути