Ексклюзиви
вівторок, 13 травня 2008 15:29

Депресія ледь не привела Адріано до самогубства

Зі слів матері бразильського нападаючого Адріано, колишній форвард "Інтера" серйозно подумував про те, щоб покінчити з життям.

Кар"єра Імператора на "Джузеппе Меацца" стала дуже неоднозначною. За 3 роки, проведених в "Інтері", він встиг скотитися з футбольного Олімпу до нічних клубів, постійних п"янок і скандалів з керівництвом команди. Одна з причин такої поведінки бразильця - серйозна депресія після смерті його батька.

"Він був пригнічений і переживав дуже складний період після смерті батька", - каже мати Адріано Розаліда. "Він навіть подумував над тим, щоб убити себе".

"Навколо нашого будинку постійно юрбилися журналісти - це дуже тиснуло на Адріано. Адже він таким молодим виїхав до Італії - в чужій країні мій син був дуже самотній".

Повернувшись на батьківщину, футболіст свої виступи почав невиразно, але потім його справи пішли на поправку - Адріано забив 15 голів в 26-ти матчах за "Сан Паулу". Тепер нападаючого знову пов"язують з багатьма європейськими клубами, і, не виключено, що влітку він знову вирушить на Апенніни.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Депресія ледь не привела Адріано до самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути