понеділок, 06 серпня 2007 12:30

Дем"яненко може піти у відставку. На його місце сватають Лужного

Невдалий старт київського "Динамо" - три нічиї і домашня поразка в недільному матчі з "Дніпром" з рахунком 1:3 в чемпіонаті України – поставили під сумнів майбутнє головного тренера команди Анатолія Демьяненко. Проте після поєдинку з "Дніпром" наставник "біло-блакитних" не став ухвалювати скороспішних рішень і не оголосив про свою відставку.

В той же час сценарій, при якому найближчим часом в тренерському штабі "Динамо" відбудуться зміни, виключати не можна.

- Для нас лакмусовим папірцем стануть матчі з "Дніпром" і запорізьким "Металургом" – після них, як відомо, "Динамо" стартує у відбірковому раунді Ліги чемпіонів, - заявив не так давно президент ФК "Динамо" Ігор Суркіс.

Поєдинок між запорізьким "Металургом" і київським "Динамо" відбудеться в найближчу суботу, 11 серпня, але хто саме тоді буде знаходиться на тренерському містку чемпіонату України, питання.

Згідно неофіційної інформації, отриманою www.terrikon.dn.ua, сьогодні, 6 серпня, може бути оголошено про відставку Демьяненко і призначення на посаду головного тренера "Динамо" Олега Лужного. Можливо, "шокова терапія", дійсно, здатна підняти "Динамо" з підвалу турнірної таблиці, де столичний клуб перебуває в рік свого 80-річного ювілею.
Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко може піти у відставку. На його місце сватають Лужного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути