Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 13:07

Де ла Хойя вирішив обмежитися одним поєдинком перед завершенням кар"єри

Знаменитий американський боксер, екс-чемпіон в шести вагових категоріях Оскар де ла Хойя прийняв рішення скоротити кількість своїх "прощальних" поєдинків з двох до одного. Після цього бою він остаточно піде зі спорту.

"Ще один бій і досить. Це мій останній рік. Проведу один поєдинок і повішу рукавички на цвях", - заявив Оскар.

У наступному бою у вересні Де Ла Хойя планував зустрітися з американцем Флойдом Мейвезером, але той несподівано оголосив про те, що йде з боксу.

"Час іде. Якщо Мейвезер гратиме в ці ігри і думатиме про те, щоб зустрітися зі мною наступного року, то цього не трапиться. Якщо бій і відбудеться, то цього року", - сказав "Золотий хлопчик".

Щодо наступного суперника ясності поки немає, але в одному Оскар визначився - він хотів би провести цей поєдинок в рамках проміжної категорії 70 кг.

"Мене викликав на бій Менні Пакьяо, - розповів Де Ла Хойя. - Він може піднятися на дві або три вагові категорії і кинути мені виклик. Незабаром пройде цікавий поєдинок - між Мігелем Котто і Антоніо Маргаріто, на який буде цікаво подивитися. Можливо, я зможу зустрітися з переможцем. Подивимося".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Де ла Хойя вирішив обмежитися одним поєдинком перед завершенням кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути