Ексклюзиви
неділя, 28 травня 2017 20:11

"Дав Володимиру неправильну пораду після 6-го раунду" - Віталій Кличко

"Дав Володимиру неправильну пораду після 6-го раунду" - Віталій Кличко
Володимир і Віталій Клички після поразки від Джошуа

Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко зізнався, що дав неправильну пораду своєму братові Володимиру в бою проти Ентоні Джошуа.

"Я дав Володимиру неправильну пораду після шостого раунду. Я був впевнений, що Джошуа з такою величезною м'язовою масою не зможе бути досить жвавим, швидким і активним в пізніх раундах.

У цьому ключі я відмовляв Володимира від швидкого завершення бою. Я говорив: "Не поспішай, все прийде". Я розраховував, що після сьомого-восьмого раундів Джошуа стане повільнішим, втомленим, і Володимир матиме більше шансів. Зараз я задаю собі питання, може, потрібно було викластися відразу ж і добити Ентоні. Можливо, це була помилка.

Володимир був готовий і технічно, і фізично. Він добре працював ногами і не давав Джошуа підготувати свою атаку. На спарингах він показав свою готовність, і я це бачив. Все було б по-іншому, якби Володя не пропустив цей аперкот.

А пропустив він його тому, що на середній дистанції його не було видно. Коронний удар, яким Джошуа користувався багато разів. Де тут була помилка - не знаю. Випадковість, трохи ближче увійшов в дистанцію в цю секунду.

Просто зірки в цю секунду так зійшлися. Якби не цей підступний удар, після якого не було можливості зупинитися, Володимир б як мінімум виграв бій за очками", - сказав Віталій Кличко в програмі "Великий Бокс" на телеканалі "Інтер".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко потрапив до десятки найкращих за всю історію боксу

У шостому раунді Ентоні Джошуа побував в нокдауні після удару Володимира Кличка, але зумів відновитися. В одинадцятому раунді британець здобув перемогу технічним нокаутом.

Зараз ви читаєте новину «"Дав Володимиру неправильну пораду після 6-го раунду" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути