Ексклюзиви
середа, 02 липня 2008 17:02

Данія пропонує допомогу в будівництві стадіонів до Євро-2012

Про це повідомив міністр закордонних справ Королівства Данія Пер Стіг Меллер на сумісній прес-конференції з керівником зовнішньополітичного відомства України Володимиром Огризком. "До 2012 року Україні потрібно побудувати багато об"єктів, тому, якщо ви бажаєте, ми можемо допомогти в будівництві стадіонів", - заявив Меллер.

За словами міністра закордонних справ, поступають повідомлення про те, що Україна не встигає підготуватися до Євро-2012. "Ми вам допоможемо, щоб такого запізнення не було", - підкреслив чиновник. Як повідомив Володимир Огризко, вже розміщені контракти між данськими інвесторами і представниками України, які несуть відповідальність за підготовку до Євро-2012.

"Ми б дуже хотіли, щоб данський інвестор прийшов до України, і впродовж цих чотирьох років ми б отримали збільшення данських інвестицій", - підсумував Пер Стіг Меллер.

Завтра президент УЄФА Мішель Платіні відвідає Київ, де проведе переговори про стан підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Данія пропонує допомогу в будівництві стадіонів до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути