Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 13:36

Чутки про повернення Шумахера у "Феррарі" спростовані

Чутки про те, що семиразовий чемпіон світу, німець Міхаель Шумахер, 38 років, може повернутися за кермо боліда "Феррарі" і навіть зайняти місце Кимі Райкконена спростували менеджер пілота Віллі Вебер і його прес-секретар Сабіна Кім, повідомляє www.sport-express.ru.

- Це повна нісенітниця. Міхаель не повернеться за кермо. Я знаю "Феррарі". З тими ресурсами, що є у розпорядженні цієї команди, ситуація може змінитися вже в наступній гонці. "Макларену" поки рано святкувати перемогу, - сказав Віллі Вебер.

- Міхаель не брав і не братиме участь ні в яких тестових заїздах. Він ніколи не шкодував про прийняте рішення, задоволений життям і не планує повертатися в гонки, - додала Сабіна Кім.

Наразі, пілоты "Феррарі" займають наступні меісця: на третьому йде Філіпе Масса (39 очок), за ним Кімі Райкконен (32). Вище знаходяться обидва представника "Макларена" - Л"ьюіс Хемілтон (58) та Фернандо Алонсо (48).




Зараз ви читаєте новину «Чутки про повернення Шумахера у "Феррарі" спростовані ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути