Ексклюзиви
понеділок, 01 грудня 2008 17:22

Чотириразова олімпійська чемпіонка за крок до завершення кар"єри

Чотириразова олімпійська чемпіонка з синхронного плавання Анастасія Єрмакова тимчасово пішла із спорту. Єрмакова точно не прийматиме участі в змаганнях в 2009 році, і можливо, завершить кар"єру. Про це повідомляє агентство lenta.ru з посиланням на "Весь спорт".

25-річна спортсменка відзначила, що останнім часом її мучила серйозна травма плеча. За словами Єрмакової, вона має намір зайнятися лікуванням, яке займе достатньо тривалий термін.

Олімпійська чемпіонка Афін-2004 і Пекіна-2008 розповіла, що не братиме участь в чемпіонаті світу 2009 року, який пройде в Римі. При цьому, за словами Єрмакової, участь в лондонській Олімпіаді-2012 поки як і раніше входить в її плани.

Анастасія Давидова, в дуеті з якою Єрмакова двічі ставала олімпійською чемпіонкою, заявила, що займеться пошуком нової партнерки. В той же час, Давидова відзначила, що також може завершити виступи. Остаточне рішення із цього приводу спортсменка прийме після 11 грудня.

Давидова і Єрмакова виграли по дві золоті медалі на Олімпійських іграх 2004 і 2008 років. Спортсменки ставали олімпійськими чемпіонками в змаганнях дуетів і в групових виступах.

Зараз ви читаєте новину «Чотириразова олімпійська чемпіонка за крок до завершення кар"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути