Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2012 13:36

"Чому представник "Динамо" повинен їхати в Англію за рахунок ФФУ?" - керівника клубної академії не взяли зі збірною в Лондон

"Чому представник "Динамо" повинен їхати в Англію за рахунок ФФУ?" - керівника клубної академії не взяли зі збірною в Лондон
Олександр Іщенко "пролетів" повз Лондон. Фото: tsn.ua

Олександра Іщенка, який очолює дитячо-юнацьку академію київського "Динамо" не виявилося у списку делегації Федерації футболу України, яка відвідувала матч відбору до ЧС-2014 з командою Англії.

За словами Іщенка викреслив його з цього списку перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

"На цей раз у мене не вийшло спостерігати за матчем нашої збірної "вживу". Спочатку моя присутність на цьому поєдинку планувалася, але вже в аеропорту "Бориспіль" я раптом дізнався, що в Англію не лечу. Крім відвідин матчу, я отримав завдання від керівництва "Динамо" провести зустріч з керівниками двох дитячих футбольних академій - "Челсі" і "Тоттенхема" - на предмет встановлення ділових контактів.

В аеропорту я дізнався від працівників туристичної компанії "Спорт Лайн Тревел", яка організовувала переліт, що напередодні ввечері Попов особисто викреслив мене зі списку делегації. Хотілося б почути реакцію керівників ФФУ, адже я ж не на "корпоратив" у пана Попова збирався", - заявив Олександр Іщенко.

Анатолій Попов дав свій коментар тому, що трапилося.

"Я Іщенка зі списку не викреслював. Це не моя робота і не мої це функції. Не я формував ці списки... Треба запитати Олександра Іщенка, кого він їхав представляти в Лондон: збірну чи футбольний клуб "Динамо". Якщо "Динамо", то це несправедливо. Якщо зі збірною їде представник "Динамо" або будь-якого іншого клубу, "Ворскли" або "Металіста" вирішувати питання взаємин з іншим клубом, англійським, то це виглядає нелогічно. Це ще м'яко кажучи. Питання взаємовідносин клубу з клубом треба вирішувати не засобами Федерації футболу України. Я кажу не конкретно про випадок з Іщенком. Я говорю про загальні принципи роботи", - сказав він.

"Мене ще цікавить, чому представник одного клубу їде за кошти ФФУ на переговори з "Челсі" або "Тоттенхемом", а представники інших клубів такої можливості позбавлені. Це питання до тих, хто формував ці списки, тобто до футбольної влади, яка була до другого вересня. Нехай Григорій Суркіс відповість, чому представник клубу його брата взагалі був включений в список делегації на матч проти збірної Англії? Як за кошти Федерації футболу представник "Динамо" їде в Англію? Цей список формував не Коньков і не Попов", - додав він.

Нагадаємо, збірна України на "Уемблі" зіграла внічию з командою Англією в рамках відбору на ЧС-2014.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Футбол24

Зараз ви читаєте новину «"Чому представник "Динамо" повинен їхати в Англію за рахунок ФФУ?" - керівника клубної академії не взяли зі збірною в Лондон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути