вівторок, 02 вересня 2008 11:54

Цього року в профібоксі відбудуться два бої за об"єднання титулів

Згідно з заявою Ігнасіо Хузара, промоутера чемпіона світу в другій найлегшій вазі за версіями WBC/WBA Крістіана Міхареса (36-3-0, 15 КО), їх команді вдалося домовитися з чемпіоном світу за версією IBF Вахтангом Дарчіняном про проведення поєдинку за об"єднання чемпіонських титулів. Зустріч цих боксерів намічена на 1 або 8 листопада, місцем проведення поєдинку стане Степлс-центр в Каліфорнії чи Мандалай Бей в Лас-Вегасі.

"Домовленість про проведення бою з Дарчіняном досягнута. Єдине, про що нам потрібно домовитися - точне місце і дата проведення бою", - сказав Ігнасіо Хузар.

В той же час чемпіон світу WBA в другій напівсередній вазі Антоніо Маргаріто повернувся до Лос-Анджелеса після поїздки в Пуерто-Ріко, де був присутній на поєдинку між Іваном Кальдероном і Хьюго Казаресом. Сьогодні Маргаріто почав підготовку до бою з чемпіоном за версією IBF Джошуа Клотті, який відбудеться 1 листопада.

"Чемпионат.ру"
Зараз ви читаєте новину «Цього року в профібоксі відбудуться два бої за об"єднання титулів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути