Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 18:45

Через своє звільнення Манчіні судитиметься з "Інтером"

Колишній головний тренер "Інтера" Роберто Манчіні доручив своєму адвокату захистити його інтереси в ситуації зі звільненням з міланського клубу.

Справа в тому, що офіційною причиною розриву відносин "Інтер" назвав той факт, що після поразки від "Ліверпуля" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Манчіні сам оголосив про те, що йде у відставку після закінчення сезону. Правда, тренер змінив своє рішення вже наступного дня.

"Згідно з діючою колективною угодою між італійською лігою і тренерами, у клубу було 10 днів на те, щоб здійснити дії з розриву контракту після того, як Манчіні зробив цю заяву, але керівники клубу згадали про це тільки зараз, - заявив адвокат тренера Стефано Гальярді. - Крім того, "Інтер" посилається на так звані "факти, що виплили останнім часом в пресі". Ці публікації ображають честь і гідність мого клієнта, і ми приймемо з їх приводу відповідні заходи. Манчіні злий і розчарований".

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Через своє звільнення Манчіні судитиметься з "Інтером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути