четвер, 25 вересня 2008 14:26

Через Формулу-1 в Сингапурі подорожчала вартість повій

Схоже, що постулат "Реклама - двигун торгівлі" застарів. Що стосується торгівлі таким специфічним товаром, як ескорт-послуги, то тут двигуном торгівлі є чемпіонат світу з гонок в класі Формула-1. Причому двигуном потужністю ніяк не менше як 600 кінських сил.

Як відомо, в розкладі сезону залишилися чотири гонки, найближча з яких відбудеться в 28 вересня і пройде в Сингапурі. Причому, вперше в історії гонка Формули-1 пройде вночі.

Маркетологам ще потрібно з"ясувати, що ж з"явилося головним чинником, котрий вплинув на зростання попиту на послуги екорт-агентств у Сингапурі, - те, що це буде саме нічна гонка, або те, що раніше в Сингапурі етап чемпіонату Формули-1 не проходив.

Втім, власників закладів, що надають подібного роду послуги, такі наукові дослідження хвилюють мало. Для них прийшов час рахувати прибуток.

"Це найкращий уікенд за весь рік, - ділиться своєю радістю Принц Вонг, власник SingaporeEscortServices, - у мене вже є п"ять замовлень. У тому числі і на одну юну дівчину, вартістю $28 тис за шість годин її часу. Причому всі мої замовники є заможними іноземцями. Вони пов"язані з нафтовим і банківським бізнесом і планують відвідати заїзди болідів на нічних вулицях Сингапуру".

Виконуючи вимоги ринку, екорт-агентства Сингапуру навіть розробили спеціальний тарифний план для найбільш вимогливих клієнтів, який називається SingaporeF1GPSpecialoffer.

Він дозволяє отримувати знижки 50% залежно від тривалості користування послугами дівчат "з хороших сімей і з університетською освітою".Правда, чи розбираються вони в тонкощах правил чемпіонату Формули-1, не уточнюється.


sport.oboz
Зараз ви читаєте новину «Через Формулу-1 в Сингапурі подорожчала вартість повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути