середа, 09 квітня 2008 12:12

Чемпіона Паралімпійських ігор засудили до 10 років позбавлення волі

Суд відхилив касацію шестикратного чемпіона Паралімпійських ігор, багатократного чемпіона Європи і миру Олександра Насоруліна, якого в січні 2008 року засудили за вбивство і засудили до 10 років позбавлення волі. Як повідомляється на сайті прокуратури Тюменської області, винесений 40-річному спортсменові вирок вступив у законну силу.

Злочин, за який засуджений майстер спорту міжнародного класу з лижних гонок і біатлону, був здійснений у липні 2007 року. За версією слідства, 2 липня Насорулін познайомився на залізничному вокзалі з 21-річною дівчиною з Курганної області. Їй ніде було зупинитися, і спортсмен запросив її до себе.

Дівчина переночувала в квартирі Насоруліна, а наступного дня вони посварилися. Слідство прийшло до висновку, що гостя спробувала залишити квартиру, а спортсмен її не відпускав. Сварка закінчилася тим, що Насорулін виштовхнув дівчину з вікна. Впавши з висоти восьмого поверху, молода жінка отримала важкі травми, від яких померла наступного дня.

За даними ЗМІ, Насорулін є інвалідом другої групи по зору.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Чемпіона Паралімпійських ігор засудили до 10 років позбавлення волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути