вівторок, 25 березня 2008 14:32

Чемпіон WBA в напівважкій вазі вирішив відмовитися від захисту і завершити кар"єру

Відомий австралійський боксер, чемпіон WBA в напівважкій вазі Денні Грін сьогодні офіційно оголосив про те, що він завершує свою боксерську кар"єру, оскільки турбується про своє здоров"я і хоче більше часу проводити з сім"єю.

Зазначимо, що ще минулого тижня Грін готувався до призначеного на 27 квітня обов"язкового захисту титулу проти Хьюго Гарая і добре виглядав в тренувальних боях зі спарринг-партнерами, проте, повернувшись додому на вихідних, він повідомив своїм близьким про завершення своєї спортивної кар"єри.

"Я йду з боксу на своїх умовах, зберігши почуття власної гідності і повагу інших людей, - заявив 35-річний Грін. - Це рішення розумної людини, яка думає на 25 років вперед. Я міг піти ще після бою проти Мандайна, але я відчував, що ще на щось здатний, і я радий, що довірився своїм інстинктам".

Нагадаємо, що в 2006 році Грін програв одноголосним рішенням суддів своєму співвітчизникові Ентоні Мандайну у відбірному поєдинку за версією WBA в другій середній вазі, після чого прийняв рішення перейти в напівважку вагу, де і завоював свій перший, а зараз і єдиний титул чемпіона світу, перемігши в грудні минулого року хорвата Стіпе Древіца.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Чемпіон WBA в напівважкій вазі вирішив відмовитися від захисту і завершити кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути