Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 08:40

Бєлік на правах оренди перейшов в німецький "Бохум"

Керівники донецького "Шахтаря" і німецького "Бохума" досягли між собою домовленості про оренду нападаючого збірної України Олексія Бєліка.

За інформацією німецької преси, Бєлік пройшов медобстеження ще на минулому тижні, проте останні формальності обидва клуби залагодили в понеділок. Ніяких юридичних складнощів не виникло: донеччани віддали Бєліка "в борг", не взявши за це ніяких грошей, "Бохум" же зобов"язується найближчі півроку виплачувати футболістові зарплату.

"Як варіант працевлаштування у нас був ще і "Дуйсбург", з яким теж велися переговори. Проте цей клуб - явний аутсайдер Бундесліги, і ми зупинилися на "Бохумі". Зараз можу підтвердити: Бєлік на найближчих півроку - гравець німецького клубу. Бєліка ніколи не лякала конкуренція, він доводив, що може грати на найвищому рівні. "Бохум" - це не "Баварія" і не "Байер", думаю, що йому під силу тут завоювати місце в складі", -  заявив особистий агент Олексія Бєліка росіянин Олег Ерьомін.

На сьогодні німецькі "гірники" ( "Бохум" представляє Рурський район, на території якого знаходиться немало вугільних шахт) займають 13-е місце в турнірній таблиці Бундесліги, повідомляє КОМАНДА
Зараз ви читаєте новину «Бєлік на правах оренди перейшов в німецький "Бохум" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути