Ексклюзиви
пʼятниця, 26 квітня 2019 08:30

Букмекери назвали головного фаворита Ліги Європи

Букмекери назвали головного фаворита Ліги Європи
Завдяки Унаї Емері " Арсенал" - один із фаворитів Ліги Європи цього сезону.

Букмекери оновили прогнози на Лігу Європи 2018/19.

До півфіналу Ліги Європи 2018/19 пробились "Арсенал", "Челсі", "Валенсія" та "Айнтрахт" Франкфурт. На всіх вони виграли три Кубки УЄФА/Ліги Європи – жодного трофею не здобув лише "Арсенал". "Айнтрахт" завоював Кубок УЄФА у 1980 році, обігравши у фіналі "Борусію" М. Валенсія у 2004-му виявилась сильнішою за "Марсель", а "Челсі" у 2013 році у вирішальному матчі здолав "Бенфіку".


"Арсенал" мав шанс здобути Кубок УЄФА у 2000 році, проте у фінальному поєдинку з "Галатасараєм" "каноніри" поступились у серії післяматчевих пенальті. А от цього року букмекери оцінюють шанси "Арсенала" на перемогу в турнірі доволі високо. Свою роль відіграє і фактор Унаї Емері, який свого часу тричі поспіль вигравав Лігу Європи на чолі "Севільї".


"BWin" вважає головним фаворитом Ліги Європи лондонський "Челсі" та пропонує поставити на перемогу в турнірі команди Саррі з коефіцієнтом 2,45. Трохи нижче оцінюють шанси "Арсенала" – 3,40. Тріумф "Валенсії" та "Айнтрахта" оцінюється у 4,75 та 5,25 відповідно. До слова, "Челсі" та "Арсенал" вважаються фаворитами і півфінальних пар.

Прогноз букмекерів ЛЄ 2018/19 переможець

"William Hill" дає наступні котирування на переможця Ліги Європи 2018/19:

"Челсі" – 2,25

"Арсенал" – 3,25

"Валенсія" – 4,33

"Айнтрахт" – 8,00

"Bet365" також вважає "Челсі" головним фаворитом Ліги Європи, а франкфуртський "Айнтрахт" – головним аутсайдером серед учасників півфіналу.

Коефіцієнт на перемогу "Челсі" – 2,50, на "Арсенал" – 3,50. Шанси "Валенсії" та "Айнтрахта" на взяття євротрофею оцінюються у 4,50 та 6,50 відповідно.

Нагадаємо, перші півфінальні поєдинки Ліги Європи пройдуть 2 травня, матчі-відповіді – 9 травня. Фінал Ліги Європи 2018/19 пройде у Баку 29 травня, номінальним господарем вирішального матчу буде переможець пари "Арсенал" – "Валенсія".

Зараз ви читаєте новину «Букмекери назвали головного фаворита Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути