Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 15:43

Букмекерів завалили ставками на відставку Бенітеса

Букмекерів завалили ставками на відставку Бенітеса

Провідні букмекерські контори Великобританії припинили прийом ставок на звільнення Рафаеля Бенітеса з поста головного тренера англійського футбольного клубу "Ліверпуль" в кінці сезону-2008/09. Таке рішення було викликане великим обсягом ставок на цю подію, зроблених вранці в середу, 25 лютого, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У букмекерській конторі Sky Bet через великий обсяг ставок коефіцієнт, виставлений на звільнення Бенітеса, за декілька годин знизився з 2,1 до 1,25 (чим нижче коефіцієнт, тим вище оцінюється вірогідність події).

25 лютого "Ліверпуль" проведе перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з мадридським "Реалом". Зустріч відбудеться в Іспанії. Звітний матч пройде 10 березня.

Бенітес хоче контролювати трансферну політику клубу

Перша і поки що остання битва цих команд в офіційних зустрічах закінчилася скромною перемогою "Лівера" 1:0. Але яка була ціна тієї перемоги - адже це був фінал Кубка чемпіонів сезону 1980/81! Пряму трансляцію цього поєдинку покаже ТРК "Україна" о 21:45, пише sport.com.ua.

Термін контракту Бенітеса з "Ліверпулем" закінчується влітку 2009 року. В середині січня тренер відмовився підписувати нову угоду. Бенітес заявив, що його не влаштовує ідея власників клубу передати частину управлінських функцій в "Ліверпулі" виконавчому директорові. Іспанець сказав, що має намір одноосібно відповідати за футбольні справи клубу - зокрема, контролювати трансферну політику, повідомляє lenta.ru.

Іспанець очолює "Ліверпуль" з 2004 року. За п"ять років роботи в клубі йому вдалося виграти Лігу чемпіонів, Суперкубок Європи, Кубок і Суперкубок Англії.

Зараз ви читаєте новину «Букмекерів завалили ставками на відставку Бенітеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути