вівторок, 04 вересня 2007 10:33

Букмекери більше вірять у Шевченка, ніж у Вороніна

Провідні букмекерські компанії приймають ставки на кращого бомбардира чемпіонату Англії. Наших співвітчизників серед головних претендентів немає. Тим не менш, не зважаючи на чудовий старт Андрія Вороніна у "Ліверпулі", більше віри все ж у Андрія Шевченка з "Челсі", повідомляє Футбол.ua.

"Уільям Хілл" дає на Шеву 20/1 (так як і на Обу Мартінса, Френка Лемпарда, Едуардо і Кріштіану Роналду), на Вороніна - 40/1 (Крейг Белламі, Стівен Джеррард, Рональд Бьянкі, Девід Хілл та Джермейн Дефо). Фаворит - Дідьє Дрогба.
Sky Bet - На Шевченка - 40/1 (Відука, Адебайор), на Вороніна - 66/1 (Дефо, Дойл, Дербішир, Кану, Ньюджент, Форсселл). Фаворити - Торрес, ван Персі, Дрогба

Bet365 - Шевченко 20/1 (Лемпард, Оуен), Воронін 50/1 (Крауч, Малуда, Мідо, Роббі Кін). Фаворити - ван Персі, Торрес, Дрогба.

Ladbrokes - Шевченко 40/1 (Мварувари, Пісарро, Якубу), Воронін 80/1 (вище Андерсона, Діомансі Камара, Літа, але нижче Куйта, Дойла, Утакі). Фаворити - ван Персі, Дрогба, Торрес.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери більше вірять у Шевченка, ніж у Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути