понеділок, 26 березня 2007 10:10

Буффон вважає Україну прямим конкурентом за вихід з групи

Автор: Getty Images
 

Голкіпер збірної Італії Джанлуїджі Буффон, 29 років, вважає, що головним конкурентом його команди в боротьбі за путівку на Євро-2008 стане наша збірна, повідомляє football.ua.

- Багато хто недооцінює силу збірної України. Але люди забувають, що українці досягли чвертьфіналу на чемпіонаті світу в Германії. Саме ця команда - наш прямий конкурент, - говорить Буффон.

На даний момент Італія займає лише четверте місце в групі В, з сімома пунктами в чотирьох матчах. Скуадра адзурра поступається п"ятьма очками Шотландії та Франції, і двома - Україні.

- У нас важке завдання - вийти з групи. Для цього необхідно виграти практично всі матчі, що залишилися, ми не маємо права втрачати більше очок. Зараз всі гравці збірної сконцентровані на грі з Шотландією, ми чекаємо від цього матчу багато боротьби і хочемо перемогти в ньому, - додав голкіпер "Ювентуса".

В той же час, стало відомо, що півзахисник Сімоне Перротта і Джанлуїджі Буффон пропустили недільне тренування збірної Італії. Перротта має проблеми з м"язом правого стегна і в понеділок йому належить пройти додаткове медичне обстеження. Що ж до Буффона, то у голкіпера розлад шлунку, який, на думку фахівців, не перешкодить йому взяти участь в поєдинку, який відбудеться в найближчу середу в Барі.

Зараз ви читаєте новину «Буффон вважає Україну прямим конкурентом за вихід з групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути