понеділок, 24 червня 2019 19:00

Британський тенісист відновив кар'єру й виграв турнір з металевим стегном

Британський тенісист відновив кар'єру й виграв турнір з металевим стегном
Енді Маррей хоче повернутися у великий теніс

Британський тенісист Енді Маррей успішно відновив тенісну кар'єру. 32-річний спортсмен 23-го червня виграв на турнірі у Лондоні (Великобританія).

11 січня 2019 року екс-перша ракетка світу Енді Маррей через проблеми зі здоров'ям вирішив поставити крапку у професійній кар'єрі. Маррей на прес-конференції зі сльозами оголосив про завершення кар'єри, що здивувало тенісну спільноту.

Причиною такого рішення 31-річного тенісиста став сильний біль у правому стегні, який часто турбує Маррея. Раніше йому вже робили операцію на больовій ділянці.

Навесні стало відомо, що Енді все ж спробує повернутися. Мюррей заявився на турнір у Лондоні в парному розряді. Разом з іспанцем Фелісіано Лопесом Енді добрався до фіналу, де їм протистояли Джо Солсбері й Раджив Рам.

Лопес/Маррей здобули перемогу в трьох сетах. Окрім того, Лопес виграв змагання в Лондоні в одичному розряді.

Що стосується Маррея, то для Енді ця перемога є особливою, адже він переміг з металічним стегном. Після Australian Open йому зробили операцію.

Я виграв титул з металевим стегном. У першу чергу для мене це психологічна перемога. Це зовсім інший титул, набагато більш особливий, ніж багато моїх одиночних титулів, з дуже багатьох причин. Це здорово, що мені вдалося виграти, з огляду на те, в якому стані я був декілька місяців тому. Навіть два місяці тому я абсолютно про це не думав.

Виграти парний титул – це не те, що я міг собі уявити, думаючи про своє повернення. Я просто був дуже, дуже щасливий, що не відчував біль і міг просто насолоджуватися життям, займаючись звичайними речами. Так що, це дійсно особлива перемога,
– сказав Енді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надаль виграв "Ролан Гаррос-2019"

Наразі Маррей розглядає різні варіанти розвитку своєї кар'єри. Британець спробує свої сили в одиночному розряді. Можливо, Маррей виступить не в парі вже на кортах US Open. Для цього британець візьме паузу у виступах, щоб якнайкраще підготуватися. Зрештою, все буде залежати від здоров'я тенісиста.

Зараз ви читаєте новину «Британський тенісист відновив кар'єру й виграв турнір з металевим стегном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути