пʼятниця, 22 серпня 2008 19:22

Британський боксер дискваліфікований за домагання

Британський боксер Біллі Джо Сандерс, що брав участь в Олімпійських іграх в Пекіні, дискваліфікований за домагання. Вісімнадцятирічного спортсмена звинувачують в тому, що він наполегливо надавав знаки уваги якійсь француженці, ім"я якої не називається. Досить цікавим у всій цій історії є наступний факт: інцидент, що привів до дискваліфікації Сандерса, відбувся перед Олімпіадою, коли британська збірна знаходилася в тренувальному таборі у Франції.

Чутки про "грішок" спортсмена дійшли до АBA (Асоціації аматорського боксу Великобританії) після того, як в Інтернеті з"явився пікантний відеозапис за участі Сандерса, який, до речі, незабаром якимось чином зник.

Лист від АВА боксер виявив, коли повернувся додому після невдалого виступу в 1/8 фіналу. "Ми підтверджуємо, що Біллі одержав лист від Асоціації аматорського боксу, що тимчасово відсторонив його до розгляду справи", - заявив представник АВА.

Тим часом Тері Едвардс, головний тренер британської збірної, розкритикував дії Асоціації, адже її рішення з приводу справи Сандерса було оголошене напередодні півфінальних поєдинків. До цієї стадії змагань дійшли три боксери з Великобританії - Джеймс Дегейл, Тоні Джеффріс і Девід Прайс. Тренер британських спортсменів вважає, що інцидент з Сандерсом, що наробив багато шуму, може негативним чином позначитися на моральному стані боксерів, яким найближчим часом належить проявити себе з самого кращого боку.

"Спорт.утро.ru"

Зараз ви читаєте новину «Британський боксер дискваліфікований за домагання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути