Ексклюзиви
субота, 23 серпня 2008 13:39

Британська таеквондистка поставила на місце китаянку

Британська таеквондистка Сара Стівенсон, що виступає у ваговій категорії понад 67 кілограмів, опротестувала результат поєдинку 1/4 фіналу Ігор-2008 проти китаянки Чжун Чень. Спочатку судді віддали перемогу китайській спортсменці, але, розглянувши протест Стівенсон, змінили рішення на користь британської таеквондистки, повідомляє AFP.

За десять секунд до кінця третього раунду Стівенсон за рахунку 1:0 на користь Чжун Чень провела удар ногою в голову та повинна була отримати два очки. Проте судді не зарахували удар і віддали перемогу китаянці. Британка подала протест відразу після бою, і її апеляція була прийнята.

Зі слів Стівенсон, арбітри хотіли "пограбувати її" і не пустити до півфіналу. "Єдине, що мені не подобається в цьому виді спорту - це те, що судді можуть вирішувати долю спортсменів, не давати бали та робити все, що їм хочеться", - заявила після бою британська таеквондистка.

У півфіналі Стівенсон поступилася мексиканці Марії дель Росаріо Еспіносі та тепер позмагається за бронзу.

"Лента.ru"

Зараз ви читаєте новину «Британська таеквондистка поставила на місце китаянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути