Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 13:51

Британцям продавали підроблені автографи відомих спортсменів

Двох британських бізнесменів визнали винними у торгівлі підробленими автографами знаменитих спортсменів. Суд установив, що 45-річний Грем Уолкер збував фальшивки через свій магазин SportingIconsstore, розташований у Честері. Постачальником цього "товару" визнаний 43-річний Файсал Манаді.

Як свідки на процесі виступили гравці збірної Англії з футболу Майкл Оуен та Стівен Джеррард, а також Джоні Вілкінсон, знаменитий англійський регбіст. Спортсмени розповіли, що підписи, нібито залишені ними на проданих підсудними фотографіях, насправді їм не належать і зроблені іншими людьми.

Крім автографів перерахованих зірок, у магазині Уолкера можна було купити сувеніри, підписані нібито Девідом Бекхемом і тренером клубу "Манчестер Юнайтед" Алексом Фергюсоном. У цілому в SportingIconsstore було виявлено 197 предметів, визнаних фальшивками.

Наголошується, що деякі підписи, спочатку також прийняті за підробки, пізніше визнали справжніми. Проте, магазин Уолкера закрили.

The Times

Зараз ви читаєте новину «Британцям продавали підроблені автографи відомих спортсменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути